Om Lyst & Lek

Lyst & lek består i dag av homparty, nettbutikk og butikk. En stadig økende og fornøyd kundekrets har gitt oss muligheten til å vokse til en gjeldende aktør i markedet.
Vi kan i dag tilby homeparty i de fleste større norske byer i tillegg til områdene rundt.
Vi legger stor vekt på at du som kunde skal være fornøyd, og tror mye av årsaken til vår suksess ligger i at vi har fått dette til.
Vi ønsker å tilby et stort mangfold av varer, og legger like stor vekt på sexy tilbehør som spennende klær og undertøy, så vel som sexleketøy for enhver smak. Er det likevel noe du savner? Fortell oss hva du savner!
Vi har opparbeidet oss bred kunnskap innen vår bransje, både gjennom våre samarbeidspartnere og ansatte.

Vårt Team

Vårt Team

Vårt team består i dag av totalt 7 fast ansatte i tillegg til vårt team av over 40 konsulenter fordelt rundt i hele Norge.
Vi jobber hele tiden med å utvikle våre ansatte og homepartykonsulenter til å alltid ligge i teten i vårt fagområde og setter alltid stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder. Både ris og ros tas i mot med den største glede.

Hvem Er Vi

 • 1

  Vi har homepartykonsulenter i nesten hele Norge

  Vi dekker i dag nesten alle de større byene i Norge, men om du ikke finner din by i vårt oversiktskart, så kontakt oss likevel. De fleste konsulentene er mobile, og vi har gjerne fått nye konsulenter som ennå ikke er lagt til.
 • 2

  Nettbutikk

  Stort og spennende utvalg av kostymer, undertøy, klær og erotiske artikler. På våre homeparty er det lagt mest vekt på erotiske artikler, men det er mulig å bestille alle varer fra vårt sortiment.
 • 3

  Butikk

  Vi har i dag kun en fysisk butikk på kjøpesenteret Maxi Sandnes.

Vår styrke