Om Oss

På grunn av stadig økende pågang trenger vi flere konsulenter i hele landet! Å jobbe som konsulent hos Passionfruit er en spennende og lærerik ekstrajobb. Om du er en utadvent person og trives i andres selskap, så er dette drømmejobben. Vi tilbyr god opplæring, da vi ønsker at deltagerne på et homeparty skal få god veiledning under et selskap. Du kan også kontakte oss under selve selskapet om du skulle trenge oss da.
Du velger selv ditt eget aktivitetsnivå og vi stiller ingen krav til hvor aktiv du skal være. Du får utbetalt provisjon av ditt salg.
Vi krever at du opptrer høflig og seriøst ovenfor kundene.
Vi krever også at du er registrert i enhetsregisteret (Dette er gratis). Provisjon utbetales månedlig.

Kunne dette være noe for deg?
Send oss din henvendelse via vårt kontaktskjema på hjemmesiden:
>>> TIL KONTAKTSKJEMA

Du kan også sende din søknad til :
Passionfruit
Gravarsveien 7
4306 Sandnes

Vårt Team

Vårt Team

Vårt team består i dag av totalt 7 fast ansatte i tillegg til vårt team av over 40 konsulenter fordelt rundt i hele Norge.
Vi jobber hele tiden med å utvikle våre ansatte og homepartykonsulenter til å alltid ligge i teten i vårt fagområde og setter alltid stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder. Både ris og ros tas i mot med den største glede.

Hvem Er Vi

 • 1

  Vi har homepartykonsulenter i nesten hele Norge

  Vi dekker i dag nesten alle de større byene i Norge, men om du ikke finner din by i vårt oversiktskart, så kontakt oss likevel. De fleste konsulentene er mobile, og vi har gjerne fått nye konsulenter som ennå ikke er lagt til.
 • 2

  Nettbutikk

  Stort og spennende utvalg av kostymer, undertøy, klær og erotiske artikler. På våre homeparty er det lagt mest vekt på erotiske artikler, men det er mulig å bestille alle varer fra vårt sortiment.
 • 3

  Butikk

  Vi har i dag 2 butikker, en i Sandnes og en i Stavanger.

Vår styrke